Machine keuring

Laat uw machine keuren door JC-Tec

Wanneer uw bedrijf gebruikmaakt van een machine, dan zult u vroeg of laat in aanraking komen met machine keuring. U zult geconfronteerd worden met verschillende wetten en regels. Dit zijn er enorm veel. Denk alleen al aan het aantal Arbo-regels. Dan is het wel zo fijn om een bedrijf in te schakelen dat u al deze zorgen uit handen kan nemen. De vakmensen van JC-Tec komen graag langs om een keuring uit te voeren. Onze professionele en flexibele werkwijze heeft al voor veel tevreden klanten gezorgd. Laat uw machine keuring daarom ook uitvoeren door onze specialisten.

Ervaren in specialistisch werk

Wij van JC-Tec zijn gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van ingewikkelde en dure machines in de metaalbewerking en machinebouw. Al deze werkzaamheden zijn zeer specialistisch en technisch, waardoor het van groot belang is dat professionals dit werk uitvoeren. Wij beschikken over de benodigde ervaring en kennis om deze werkzaamheden uit te voeren. Bovendien hanteren wij een zeer flexibele werkwijze, waardoor uw productielijn gewoon door kan draaien. De keuring van uw machine is bij ons in goede handen.

Machine keuringWat doen wij nog meer naast machine keuring?

U kunt bij ons terecht voor een keuring van uw machine, maar wij bieden nog veel meer verschillende diensten aan. Zo kunt u bij ons terecht voor:

  • Advies bij verhuizing en installatie van uw machinepark
  • (Periodiek) onderhoud van materiaal in metaalbewerking en machinebouw
  • Reparatie en revisiewerkzaamheden
  • Advies bij de aan- en verkoop van nieuwe of gebruikte machines

Wij bieden diverse oplossingen aan voor uw machinepark. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met ons.

Wij staan u graag te woord

Wilt u ons inschakelen voor een keuring van uw machine? Neem dan snel contact met ons op en onze professionals staan u graag te woord. U kunt het contactformulier op onze website invullen of mailen naar info@jc-tec.eu. Wilt u liever iemand telefonisch spreken over de mogelijkheden van een keuring? Dan is dat ook mogelijk. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0316 750828. Kiest u ook voor een machine keuring door JC-Tec?