Machine service

JC-Tec, voor uw machine service

Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf op het gebied van machine service, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij van JC-Tec helpen u hier maar al te graag bij. Als bedrijf kunnen wij veel verschillende werkzaamheden uitvoeren voor de metaalbewerking en machinebouw. Wat er ook aan de hand is met uw machine, door onze jarenlange ervaring en kennis kunnen wij u steevast helpen. Neem vandaag nog contact op en maak gebruik van onze service!

Compleet machine service bedrijf

Of het nu gaat om één machine of meerdere, voor de professionals van JC-Tec maakt dit niet uit. Bij ons kunt u terecht voor onder meer revisie, onderhoud en reparatie. Ook voor advies over installatie en verhuizing van uw machinepark bent u bij ons op de juiste plek. Wij voeren de werkzaamheden uit wanneer het voor u het beste uitkomt. Service leveren betekent voor ons dan ook meedenken met u als klant. Dit resulteert in de volgende werkwijze:

  1. Wij constateren het probleem en maken op basis hiervan een kostenanalyse
  2. Ons eigen netwerk van leveranciers zal ingeschakeld worden om onderdelen te bestellen. Wij weten precies bij welke leveranciers we bepaalde onderdelen moeten bestellen, zodat we ze snel ontvangen.
  3. Wanneer de onderdelen binnen zijn, zullen de werkzaamheden worden uitgevoerd op het meest geschikte moment. Op die manier heeft u geen last van ons.
  4. Onderdelen die nog niet aan vervanging toe zijn, zullen opgeschoond worden.
  5. Uw machine is weer zo goed als nieuw en klaar voor gebruik.

Machine serviceVoordelen van de machine service van JC-Tec

Wij zijn een bedrijf dat een uitstekende en complete service kan aanbieden. Doordat wij nauwe contacten hebben met leveranciers kunnen wij snel de benodigde onderdelen voor uw machine ophalen en monteren. Hierdoor worden de werkzaamheden erg snel uitgevoerd en ondervindt u hier zo min mogelijk last van. Daarnaast bieden wij veel verschillende diensten aan, waardoor u geen andere bedrijven hoeft in te schakelen. Ook is onze service zeer klantgericht. Wij zullen de werkzaamheden uitvoeren wanneer het voor u het beste uitkomt. De flexibiliteit van ons bedrijf spreekt dan ook veel ondernemers aan.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen over onze service en bent u benieuwd naar wat wij voor uw machine kunnen betekenen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0316 750828 of te mailen naar info@jc-tec.eu. Onze professionals staan u graag te woord en laten u graag de mogelijkheden van ons bedrijf zien. Voor de beste machine service bent u bij JC-Tec aan het juiste adres!