Onderhoud machinepark

Hét adres voor onderhoud machinepark!

Vindt u dat het tijd is voor onderhoud aan uw machinepark? Bent u actief in de metaalbewerking en machinebouw? En zoekt u een professionele en betrouwbare partner die over de benodigde kennis en ervaring beschikt? Dan bent u bij JC-Tec hiervoor aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het repareren en onderhouden van deze complexe en dure machines. Onze vakmannen zijn in staat om het onderhoud van uw complete machinepark uit te voeren. Bent u onze volgende tevreden klant? Wij komen graag langs op uw machinepark

Onderhoud machineparkWaarom JC-Tec?

In de loop der jaren hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van reparatie van complexe en dure machines voor de metaalbewerking en machinebouw. Onze grote kracht is dat wij zeer flexibel werken, waardoor uw productieproces niet in gevaar komt. Uw machinepark kan voor de volledige 100% door blijven produceren. Dankzij deze flexibele werkwijze zijn wij altijd in staat om een oplossing op maat aan te bieden en onderhoud op het meest geschikte moment uit te voeren. Bovendien biedt ons bedrijf veel verschillende diensten onder hetzelfde dak aan, waardoor u niet verschillende bedrijven hoeft in te schakelen. 1 partij voor alles op het gebied van onderhoud en reparatie is wel zo fijn.

Onderhoud, reparatie en advies

Wij kunnen voor uw gehele machinepark onderhoud uitvoeren. Naast onderhoud bieden wij nog meer diensten aan. Denk hierbij aan:

  • Reparatie: blijkt uit de inspectie dat onderhoud niet meer voldoende is? Dan kunnen wij uw machine repareren
  • Makelaar: wij kunnen door onze ervaring behulpzaam zijn als tussenpersoon bij de aan- en verkoop van nieuwe of gebruikte machines voor uw machinepark
  • Advies: wij zijn in staat om u op alle verschillende fronten technische ondersteuning en advies te geven

Onderhoud machinepark? Kies voor JC-Tec

Heeft u behoefte aan advies en wilt u de specifieke situatie van uw machinepark kenbaar maken aan ons? Neem dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via 0316 750828 of mailen naar info@jc-tec.eu. Het is ook mogelijk om het contactformulier op onze website in te vullen. Wij zullen u dan zo snel mogelijk van een reactie voorzien. Laat onderhoud aan uw machinepark ook uitvoeren door JC-Tec!